27 februarie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

DÂMBOVIȚA Scandal finalizat cu crimă! Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat la o petrecere organizată la un hotel din Moroeni!

1 min read
Spread the love

Tragedie petrecută seara trecută în județul Dâmbovița. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. 

Pe surse, se pare că la această petrecere ar fi participat și cunoscutul artist Alex Velea.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Dâmbovița

Sursa foto:
Exclusivdb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *