4 decembrie 2023

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, dâmbovițeanul Florin Bănică, a participat la plantarea de tei în Parcul Eroilor din Capitală

2 min read
Spread the love

În Sectorul 5 al Capitalei a început o amplă acțiune de plantare de pomi. Un număr de 20.000 de tei, stejari şi platani urmează să fie plantaţi în acest an şi în 2023. Vineri, 17 martie, alături de angajați ai Primăriei Sectorului 5 și voluntari, comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, dâmbovițeanul Florin Bănică, a plantat 100 de tei în Parcul Eroilor.

 

 

”Astăzi, am participat la acțiunea de ecologizare organizată de Primăria Sectorului 5 a Municipiului București, prin care 100 de puieți de tei au fost plantați în Parcul Eroilor din Capitală.
Acțiunea, la care au fost prezenți dl. Constantin Melnic, primarul Sectorului 5 al Capitalei, dl. Laurențiu Alexandru Păștinaru – președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, dl. Rareș Hopincă, administrator public în cadrul Primăriei Sector 5, alături de alți oficiali din ministere și de voluntari ai primăriei de sector, marchează debutul campaniei „Vinerea verde”, desfășurată de PSD, care promovează responsabilitatea pentru mediu și implicarea pentru protejarea acestuia.
În acest context, îi felicit pe organizatori pentru acest proiect care vizează plantare a câteva mii de arbori, până la finalul lunii aprilie.
Prin plantarea unui copac, fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității aerului pe care îl respirăm. Astfel, avem ocazia de a arăta că, dincolo de vorbe, suntem dispuși să investim timp și energie în acțiuni concrete care vizează protejarea mediului înconjurător”, a transmis comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, dâmbovițeanul Florin Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *