5 iunie 2023

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Ambasadorul SUA la Chișinău susține că nu sunt indicii că Moldova ar putea fi ținta unui atac

1 min read
Spread the love

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, spune că nu există, la moment, anumite indicii privind un atac asupra Republicii Moldova, scrie stiripesurse.ro

„Suntem cu toții atenți la orice semn și la orice știre ca să ne dăm seama ce se întâmplă în imediata vecinătate a frontierei Republicii Moldova.

La moment nu avem indicii că Republica Moldova ar putea fi ținta unui atac, dar suntem foarte îngrijorați de ceea ce ar putea să se întâmple în regiune, în special în contextul imaginilor pe care le vedem în fiecare zi, cu ceea ce se întâmplă în Ucraina”, a spus ambasadorul, transmite deschide.md.

Conflictul din Ucraina continuă să escaladeze. Este a 25-a zi de război. Situația din Mariupol rămâne dramatică: zeci de mii de oameni sunt încă blocați în orașul atacat încontinuu, iar autoritățile locale din Mariupol susțin că forțele ruse duc cu forța locuitori ai Mariupolului în orașe din Rusia.

În restul țării, bombardamente masive au avut loc în mai multe orașe. Zeci de persoane au murit în Nikolaev, în urma unui atac asupra unei baze militare, potrivit BBC. Rusia a anunțat că a atacat și alte baze militare, folosind rachete hipersonice „Kinjal”, în vestul țării, conform stiripesurse.ro

 

 

Sursa foto:
infoprut.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *