21 martie 2023

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Hoț de mic! Un tânăr de 15 ani a furat un autoturism parcat și a plecat la plimbare! Nu se află la prima infracțiune

1 min read

Polițisti din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un minor, în vârstă de 15 de ani, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, furt în scop de folosința și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 23 ianuarie a.c., tânărul, având fața acoperită și profitând de faptul ca portierele erau neasigurate, ar fi sustras dintr-un autoturism ce se afla parcat pe raza municipiului, un portofel ce conținea suma de 300 de lei.

De asemenea, în noaptea de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 03:00, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe strada Fața Portului, pe care l-ar fi condus până pe Șoseaua Buzăului unde a fost depistat de polițiști.

Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în cauză, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Sursa foto:
digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *