27 februarie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Președintele Corneliu Ștefan: Îndemnul meu este să continuăm efortul înfăptuitorilor Unirii și, astfel, să reușim să facem tot ceea ce stă în puterea noastră pentru dâmbovițeni, pentru județul Dâmbovița și pentru România!

1 min read
Spread the love

Președintele CJD și PSD, Corneliu Ștefan, a transmis cu prilejiul Zilei Unirii Principatelor Române că trebuie să continuăm efortul înfăptuitorilor Unirii și, astfel, să reușim să facem tot ceea ce stă în puterea noastră pentru dâmbovițeni, pentru județul Dâmbovița și pentru România!

 

 

„Avem datoria de a le transmite copiilor și nepoților noștri, din generație în generație, conștiința că prezentul îl datorăm prețuirii trecutului, așa cum a scris și marele poet român Mihai Eminescu.
Mica Unire din 24 Ianuarie 1859 a fost posibilă datorită voinței noastre de a ne reîntregi identitatea ca popor și teritoriul statului pe care l-am moștenit de la strămoșii noștri.
Mulțumesc tuturor celor prezenţi, astăzi, în Piața Tricolorului, pentru că au trăit emoţia acestui eveniment important pentru noi toți!
Îndemnul meu este să continuăm efortul înfăptuitorilor Unirii și, astfel, să reușim să facem tot ceea ce stă în puterea noastră pentru dâmbovițeni, pentru județul Dâmbovița și pentru România!
𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚! 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢! 𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐀𝐧𝐢, 𝐝𝐚𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢!”, a transmis Corneliu Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *