18 aprilie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Peste 300 de sancțiuni aplicate de polițiștii dâmbovițeni în doar 24 de ore

1 min read
Spread the love

În ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au aplicat 309 sancțiuni contravenționale, au reținut 16 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare

 

La data de 18 ianuarie a.c., peste 220 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

 

Activitățile au fost organizate în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

 

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit în sprijinul cetățenilor pentru a gestiona 17  evenimente, 7 dintre acestea fiind sesizate prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență.

 

Pentru încălcarea normelor legale în vigoare, polițiștii au aplicat 309 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 62.830 de lei, au reținut 16 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pe tronsoanele de drum intens circulate, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool, fiind utilizate 8 aparate pentru supravegherea traficului rutier și măsurarea vitezei de deplasare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *