27 februarie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Un bărbat de 33 de ani a găsit 1.400 de euro în fața unui centru comercial din Târgoviște! Ce credeți că a făcut cu ei? Polițiștii au reacționat imediat

1 min read
Spread the love

Un bărbat de 33 de ani, din Târgoviște a găsit 1.400 de euro în timp ce se afla în fața unui centru comercial din municipiu. Acesta nu a stat pe gânduri și s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru a anunța cele întâmplate. Polițiștii au luat imediat atitudine și l-au felicitat pe bărbat pentru simțul civic de care a dat dovadă și au transmis că speră ca acesta să fie un exemplu de urmat pentru alți cetățeni.

 

„La data de 18 ianuarie a.c., la sediul Poliției Municipiului Târgoviște s-a prezentat un bărbat de 33 de ani, din localitate, care a anunțat polițiștii cu privire la faptul că, în fața unui centru comercial din Târgoviște, a găsit 1.400 de euro.

Banii aparțineau unei persoane de 41 de ani, din Răcari, care i-ar fi pierdut în cursul aceleiași zile.

Îl felicităm pe bărbat pentru simțul civic de care a dat dovadă și sperăm să fie un exemplu de urmat pentru alți cetățeni.

Polițiștii vă reamintesc faptul că însușirea bunului găsit reprezintă infracțiune, dacă bunul nu este predat poliției în termen de 10 zile și se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”, a transmis IPJ Dâmbovița

Sursa foto:
Bazar Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *