27 februarie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Președintele Corneliu Ștefan: Col. Matei Viorel Dumitru, un comandant în adevăratul sens al cuvântului!

1 min read
Spread the love
Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis joi după ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița că, Col. Matei Viorel Dumitru este un comandant în adevăratul sens al cuvântului!
„Astăzi, am participat la Ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița.
După o activitate de zeci de ani în slujba cetățenilor județului Dâmbovița, dar și cu participări la misiuni internaționale, Inspectorul Șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița, Matei Viorel Dumitru, a predat conducerea inspectoratului domnului colonel Matei Mihai.
Îi mulțumim domnului Matei Viorel Dumitru pentru că a reușit să asigure cu onoare conducerea acestei instituții deosebit de importante pentru siguranța și liniștea cetățenilor acestui județ, dar și pentru că a demonstrat de-a lungul carierei sale că este un adevărat lider.
În același timp, îl asigurăm pe noul inspector de tot sprijinul nostru în activitatea pe care o va desfășura la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița”, a transmis Corneliu Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *