22 mai 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Inconștiență! Un bărbat a pus la casetofonul mașinii alarme de război și a ieșit la plimbare pe străzi

1 min read
Spread the love

sursa foto – digi24.ro

 

 

În timp ce în Ucraina alarmele de război sună, iar mii de oameni se adăpostesc de frică, un bărbat de 32 de ani din Prahova s-a gândit să facă o glumă proastă. În seara de vineri, a pus la casetofonul mașini alarme de război și a plecat la plimbare pe străzi.

 

 

“La data de 4 martie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați despre faptul că, dintr-un autoturism care circulă pe raza comunei, se aud alarme antiaeriene.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza de competență, depistând autoturismul în cauză, fiind condus de un bărbat care asculta muzică cu caracter alarmant, specific situațiilor de urgență, la un nivel ridicat.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Călugărescă”, a transmis IPJ Prahova

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991 privind  nerespectarea normelor de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *