4 decembrie 2023

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Comisarul șef Polexe Viorel este noul inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița

1 min read
Spread the love

Comisarul șef Viorel Polexe este împuternicit inspector șef la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

Comisarul șef Ion Viorel Polexe este născut la 01 septembrie 1969, în comuna Văleni, judeţul Dâmbovita, este căsătorit şi are un copil.

Este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Facultatea de Drept si a cursului postuniversitar din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Specializarea Drept – Evaziune Fiscală.

 

Din anul 1995 este încadrat în structurile Poliţiei Române, și, timp de 11 ani, a lucrat pe funcții de execuție în specialitatea combaterea criminalității economico-financiare.

În perioada 2006 – 2011 a fost șeful Poliției Municipiului Moreni (Dâmbovița) apoi, între 2011 – 2013 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Dâmbovița.

Următorii doi ani, 2013 – 2014, a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Giurgiu, acesta fiind și primul său contact cu județul Giurgiu. În perioada 2014 – 2016 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu.

Din 7 iunie 2022, comisarul șef Viorel Polexe a ocupat funcția de adjunct al șefului IPJ Giurgiu pe linie de politie rutiera si siguranta publica, după ce a câștigat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru acest post.

Sursa foto:
opiniagiurgiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *