4 iunie 2023

24breakingnews

Știri de ultimă oră

CJ Dâmbovița elimină birocrația! Președintele Corneliu Ștefan a făcut anunțul!

2 min read
Spread the love

Președintele CJD Corneliu Ștefan dă o veste extraordinară dâmbovițenilor. Digitalizarea serviciilor pe care Consiliul Județean le oferă dâmbovițenilor persoane fizice, dar și mediului privat a intrat în ultima etapă. Cererea de finanțare pentru digitalizarea CJD a fost aprobată.

 

 

„𝗔𝗱𝗶𝗼, 𝗱𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗰𝘂 𝘀𝗶𝗻𝗮!
𝗭𝗘𝗥𝗢 𝗼𝗿𝗲 𝗽𝗶𝗲𝗿𝗱𝘂𝘁𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗮𝗱𝗮 𝘂𝗻𝗼𝗿 𝗴𝗵𝗶𝘀𝗲𝗲!
𝗧𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗶𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘!
Așa cum promiteam, digitalizarea serviciilor pe care Consiliul Județean le oferă dâmbovițenilor persoane fizice, dar și mediului privat a intrat în ultima etapă:
𝗔 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝘁𝗮 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 “𝗖𝗝𝗗 – 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁𝗶𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗮𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗯𝗶𝗿𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲”.
Cât de curând, vom trece la contractarea serviciilor de dezvoltare și de stabilire a arhitecturii sistemelor hardware și software necesare asigurării serviciilor publice online.
💻 Odată sistemul implementat, de acasă, din fața calculatorului sau de la birou, dâmbovițenii vor putea depune de petiții on-line adresate Consiliului Județean Dâmbovița, răspunsul urmând să fie primit în format electronic și vor putea urmări stadiul solicitărilor efectuate prin intermediul portalului.
📲 De asemenea, tot de acasă sau birou, de pe PC sau telefon, se vor putea solicita:
📍 acorduri prealabile;
📍 autorizații de executare și amplasare de lucrări pe drumuri județene;
📍 autorizații de transport special;
📍 autorizații de amplasarea de chioșcuri, containere, tonete, cabine, spații de expunere, corpuri şi panouri de afișaj, firme şi reclame situate pe căile şi în spațiile publice;
📍 acorduri prealabile privind amplasarea şi execuția unor obiective în zona drumurilor județene.
✅ Este un pas uriaș făcut de administrația județului nostru în procesul de debirocratizare a serviciilor pe care le oferim dâmbovițenilor.
🤝 Totul pentru o activitate cât mai transparentă și eficientă a administrației dâmbovițene”, a transmis liderul CJD și PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *