14 iulie 2024

24breakingnews

Știri de ultimă oră

Sute de elevi și profesori din municipiul Târgoviște au fost premiaţi la Gala Performanței

2 min read
Spread the love

Sute de elevi și profesori din municipiul Târgoviște au fost premiaţi la Gala Performanței, eveniment organizat de Daniel Cristian Stan împreună cu Primăria Municipiului Târgoviște.

Este vorba de elevii și profesorii de la școlile și liceele din municipiul Târgoviște care au obținut rezultate foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, dar și la concursurile și competițiile sportive la care au participat.

358 de elevi, profesori și antrenori au fost răsplătiți cu diplome, flori și premii în bani în cadrul Galei performanței în educația târgovișteană, ediția 2024, organizată la Cinematograful „Independența” de către Primăria Târgoviște.

La „Gala Performanței în Educația Târgovișteană” au fost acordate diplome pentru 114 locuri I, 101 locuri II, 116 locuri III, 91 Mențiuni (loc 4) și 36 Premii speciale.

Alături de primarul Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, secretarul municipiului, Chiru Cristea Cătălin, la festivitatea de premiere a elevilor cu performante în educație au luat parte prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, Inspectorul Școlar General, Adrian Tudose, rectorul Universității „Valahia”, Corneliu Sălișteanu, directorii instituțiilor din subordinea administrației locale, profesori, numeroși elevi.

„Gala Performanței în educația târgovișteană este un eveniment care a devenit deja tradiție, prin care comunitatea târgovișteană își exprimă recunoștința și prețuirea pentru cei care ne fac mândri că suntem târgovișteni. Astăzi sărbătorim excelența, sărbătorim copiii, dascălii și părinții care, prin activitatea lor, au reușit să facă din educație o activitate de excelență. Performanța în educație înseamnă să-ți stabilești niște obiective, să-ți dorești să fii cel mai bun. De asemenea, înseamnă să fii dispus să faci eforturi. Aici este și secretul: nimic în viață nu se obține fără muncă. Dincolo de rezultate, Gala Performanței înseamnă și aprecierea eforturilor celor care au obținut aceste rezultate.” a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *